Fotograferen

Weer eens wat anders dan moestuinen..

Ik ben afgelopen maandag ontzettend druk geweest met mijn studie. Door middel van mijn instagram “Moestuinmarly” heb ik mijn volgers op de hoogte gehouden. Helaas kon ik mijn blog even niet meer bijhouden. Nu het moestuinseizoen is afgelopen en ik mijn werkschema weer onder controle heb, wil ik laten zien waar ik mij naast het moestuinen mee bezig houd.

Voor mijn studie (docenten opleiding Biologie) volg ik de Minor Flow. Deze minor daagt je uit om activiteiten te ondernemen waar je goed in bent maar waar nog wel uitdaging in te vinden is. Door een activiteit te vinden die bij jou past, zul je hierin kunnen opgaan en alles om je heen vergeten = flow.

Ik heb gekozen voor fotografie. Dit vond ik altijd al ontzettend leuk maar mijn fototoestel kwam eigenlijk alleen maar uit de kast in de vakanties. 

Ik heb een nieuwe fototoestel gekocht, namelijk de Nikon d7200. Na een zoektocht in verschillende foto technieken kwam ik erachter dat ik het meeste plezier haal ukt het schieten van portret foto’s van dieren.

Dit is een foto waar ik stiekem toch wel trots op ben:

Dit is Pluisje. 

Ik zal mijn foto’s blijven delen die ik maak voor mijn minor. 

Tot de volgende keer! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *